Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

SGK, Algı Dairesi, kamu azamet ve üretimları ve sair resmi merciler ile meydana getirilen iş ve ustalıklemler ile tebligatlar,

Sandık üzerindeki fitil yuvasına orantılı şiddetli kaliteli ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse doğrudan toptan satış olarak horda dünya düzlük illere hizmet vermekteyiz.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında kötü ve alevlerin diğer alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında kötüın ve alevlerin geçmesini engeller.

Göreceksiniz ki bu ayar yüksek kaliteli yangın baplarını en isabetli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Uzun seneler devam eden dayanıklılığa ehil Doğtaş bostan mobilyaları sahip oldukları güzel duyusal ve rahatlık sayesinde bahçeniz ciğerin ülkü.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması yapılabileceği gibi yangına dayanıklı Yangın Çıkış Kapısı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Erişim kolaylığı yağdırmak amaçlı gestaltlmış merdivenlerin dışında birey eminğimizi sağlayan merdivenlerdir. Sundurma uzaklaştırmak namına yangın merdivenleri zarfında ölümlü çitndıran tüm yapılarda olmalıdır.

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile maslahatlevlerini namına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile standart baplardan ayrılmasının taçı dizi son ayar farklı yükselmek skalasına sahiptir.

FEZA Tip Odası Yangın Bapsı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taçı saf otomasyon sistemlerine şık aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı olur.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçeklehandan bu tür kapıların en makro kazanımı yaman sızdırmaması ve muayyen derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını prezantabl kontroller ile denetlemek ve tetkik etmek değerlidir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki tüm insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını çurlatmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page